Print

Max heeft vanochtend een MRI scan gehad, de uitslag weten we nog niet en krijgen we morgen in de loop van de dag te horen. Met het transport van/naar de MRI scan is wel zijn arteriële lijn gesneuveld die ze begin van de week met veel moeite hadden ingebracht bij hem. Nu kunnen ze heel moeilijk de bloeddruk meten en bloed aftappen. Niet zo handig dus.Hij is al zo moeilijk te prikken...

Tevens heeft hij de afgelopen dagen een nieuwe drain gekregen. De enige drain die hij nog had produceerde nog teveel om zo te verwijderen maar zat er al zo lang in dat dit een mogelijk infectie risiko is. Deze is dus vervangen door een nieuwe welke van opzij is ingestoken. Ook is toen de beademingstube omgezet naar het ander neusgat, dit om een drukpunt te voorkomen doordat de tube daar al zo lang zat.

Max beweegt nog niet echt, slaapt veel en als hij wakker is kijkt hij je soms wel aan maar hij staart ook wat. We hopen dat er niks verontrustends uit de MRI komt maar helemaal gerust zijn we er niet op... We zijn benieuwd op morgen.