Gisternacht was een rustige nacht waarin Max stabiel is gebleven. Er is echter géén vooruitgang gemaakt.

In het begin van de ochtend heeft men de spierverslapper stopgezet. Hij kan nu langzaam wat bijkomen, hij krijgt nog wel wat slaapmiddel. Het kan wel ruim 1 dag of nog langer duren voordat hij echt wat gaat bewegen of zijn oogjes open doet omdat hij zo lang de verslapper heeft gekregen. Ook heeft men een van de bloeddrukversterkers (een knijpmiddel) gestopt, een ander middel wat hij kreeg is toen wel verhoogd. Dit kon hij goed aan. Zijn bloeddruk was over het algemeen goed, hij moet wel af en toe vocht en/of bloed toegediend krijgen omdat hij nog zoveel door de drains verliest. Ook zijn kleur is weer wat mooier roze. Een klein stapje in de goede richting.

Hij is nog wel flink opgezet van het vocht dat hij vast houdt. Als hij wat kan gaan bewegen zal dat wel langzaam minder worden.

In de afgelopen nacht zijn geen aanpassingen meer gedaan en bleef hij mooi stabiel. Max heeft nog niet bewogen of zijn oogjes open gedaan, de verslapper zit nog steeds wat in zijn lichaam. We hopen dat we Max vandaag zijn oogjes weer wat open doet en dat hij wat bijkomt.

Max is er nog niet; hij moet de bocht nog nemen zoals men dat op intensive care zegt.